Autism Voice

├Än 2008 porneam la drum cu un proiect ce avea s─â devin─â una dintre cele mai importante asocia╚Ťii din Rom├ónia , specializat─â ├«n terapia de recuperare a copiilor cu autism, tulbur─âri de dezvoltare ╚Öi comportamentale.

O nou─â identitate ÔÇô┬áAutism Voice┬áÔÇô s-a dezvoltat ca urmare a necesit─â╚Ťii de a ne extinde misiunea ├«n c├ót mai multe ora╚Öe din ╚Ťar─â, pentru un num─âr c├ót mai mare de copii.

1 din 59 de copii este diagnosticat azi cu o tulburare din spectrul autist.

├Äntr-o lume ├«n care a fi diferit nu este tolerat u╚Öor, ├«n care dreptul la educa╚Ťie ╚Öi o copil─ârie fericit─â este furat de diagnostice pe care copiii le primesc din ce ├«n ce mai des, am ├«n╚Ťeles c─â ├«mpreun─â, speciali╚Öti ╚Öi p─ârin╚Ťi, trebuie s─â lupt─âm pentru recuperarea copiilor no╚Ötri.

Cele dou─â centre de terapie ├«nfiin╚Ťate ├«n Bucure╚Öti au devenit, treptat, unul dintre reperele de profesionalism din Rom├ónia. Am ales ╚Öi am format cei mai buni speciali╚Öti care pot asigura rezultatele optime ├«n recuperarea abilit─â╚Ťilor copiilor.

Misiunea Autism Voice este aceea de a sprijini, prin toate mijloacele ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťele acumulate ├«n anii de experien╚Ť─â, recuperarea ╚Öi integrarea social─â a copiilor cu autism ╚Öi tulbur─âri de dezvoltare prin:

  • Programe de diagnosticare precoce, evaluare ╚Öi terapie pentru cei mici
  • Programe de consiliere ╚Öi training pentru p─ârin╚Ťi ╚Öi cadre didactice
  • Programe de formare a speciali╚Ötilor implica╚Ťi ├«n terapia copiilor
  • Materiale educa╚Ťionale ╚Öi terapeutice speciale
  • Programe de integrare social─â pentru copii ╚Öi adolescen╚Ťi
  • Deschiderea dialogului cu tot mai multe grupuri sociale ╚Öi profesionale, pentru a-i ajuta s─â ├«n╚Ťeleag─â cum pot contribui la evolu╚Ťia copiilor cu tulbur─âri de dezvoltare sau de spectru autist.

Suntem responsabili pentru destinele copiilor ╚Öi pentru ca vocea lor s─â fie auzit─â ╚Öi ├«n╚Ťeleas─â!

Maratonul 1 Decembrie promoveaz─â cauza copiilor cu autism. Toate ├«ncas─ârile de la cursa adolescen╚Ťilor vor fi direc╚Ťionate c─âtre Autism Voice pentru a sprijini programele de terapie. De asemenea, participan╚Ťii pot face dona╚Ťii pentru aceast─â cauz─â.┬á