Regulament

REGULAMENTUL OFICIAL

pentru organizarea și desfășurarea evenimentului

ÔÇťMaraton 1 Decembrie ÔÇô edi┼úia a 9-aÔÇŁ

1 Decembrie 2019, Parc Al. Ioan Cuza, București, Sector 3

SECŢIUNEA 1. DESPRE ORGANIZATORI și COMPETIȚIE

Competi╚Ťia ÔÇťMaraton 1 Decembrie ÔÇô edi┼úia a 9-aÔÇŁ (denumit─â ├«n cele ce urmeaz─â ÔÇťcompeti╚ŤiaÔÇŁ) este organizat─â de asocia┼úiile Club Sportiv RO CLUB MARATON ╚Öi Club Sportiv Elite Running.

Edi╚Ťia din acest an are o tema special─â, anivers├ónd cei 160 de ani de la Mica Unire (Unirea Principatelor Rom├óne) ╚Öi cei 200 de ani de la na╚Öterea celui intitulat ÔÇťDomnul UniriiÔÇŁ: Alexandru Ioan Cuza.
Istoria ├«l consacr─â pe domnitor ca omul providen╚Ťial al Unirii, acela care a dat p─âm├ónt t─âranilor, a introdus ├«n ╚Ťar─â obligativitatea ├«nv─â╚Ť─âm├óntului primar, a efectutat reforme ├«n ├«nv─â╚Ť─âm├ónt, ├«n justi╚Ťie ╚Öi a fost un lupt─âtor ├«mpotriva corup╚Ťiei (de atunci a r─âmas celebra ÔÇťocaua lui CuzaÔÇŁ).
Vă așteptam pe 1 Decembrie să ne bucurăm de concurs în parcul care poartă numele domnitorului Alexandru Ioan Cuza!

Competi╚Ťia ├«╚Öi propune, de asemenea, promovarea alerg─ârii ├«n aer liber ╚Öi a unui stil de via┼úa sanatos.

Regulamentul Oficial al competi╚Ťiei (denumit ├«n continuare Regulament Oficial) este intocmit ╚Öi va fi facut public conform legisla┼úiei aplicabile ├«n Romania, fiind disponibil ├«n mod gratuit oricarui solicitant pe site-ul www.maraton1decembrie.ro ╚Öi la locul de desf─â╚Öurare a competi╚Ťiei.

Prin participarea la aceasta competi╚Ťie, participan┼úii sunt de acord sa respecte ╚Öi sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor prezentului Regulament Oficial ╚Öi ale legisla┼úiei ├«n vigoare aplicabile.

SEC┼óIUNEA 2. PERIOADA ╚Öi ZONA DE DESF─é╚śURARE A COMPETI╚ÜIEI

2.1. Data ╚Öi locul desf─â╚Öur─ârii competi╚Ťiei

Competi╚Ťia va avea loc duminic─â, 1 decembrie 2019, ├«ncepand cu ora 07:45, ├«n Bucure╚Öti, pe aleile din Parcul Alexandru Ioan Cuza (fost IOR). Zona de start/sosire ╚Öi aria de concurs sunt marcate pe harta afi┼čata pe acest site.

Startul ╚Öi sosirea vor fi amenajate pe aleea din fata ÔÇťscenei mariÔÇŁ (aleea perpendiculara pe aleea de langa lac) din imediata apropiere a podului (peste lac) de pe strada Liviu Rebreanu. Festivitatea de premiere va fi amenajata ├«ntr-un loc care va fi comunicat ulterior.

Pe durata desf─â╚Öurarii competi╚Ťiei, ├«ntre orele 07:45 ╚Öi 15:30, accesul pe aleile pe unde se vor desf─â╚Öura probele va fi partial restrictionat. Traseul de desf─â╚Öurare a ├«ntrecerilor va fi insemnat cu banda de delimitare ╚Öi va avea ├«n anumite puncte stabilite anterior persoane din partea organizatorilor, arbitri de traseu. Ace┼čtia sunt responsabili pentru parcurgerea traseului ├«n deplina siguranta de c─âtre toti competitorii.

Competi╚Ťia se desfa┼čoara conform mecanismului competi╚Ťiei, asa cum este acesta detaliat ├«n Sectiunea 4 din prezentul Regulament.

SECTIUNEA 3. CURSELE COMPETIȚIEI. TRASEUL DE CONCURS. CATEGORII.

3.1. Cursele competi╚Ťiei

Aceasta competi╚Ťie se adreseaza pasiona┼úilor de sport ╚Öi miscare ├«n aer liber, a caror stare de sanatate le permite o alergare pe una din distan┼úele men┼úionate mai jos.

competi╚Ťia va cuprinde 6 curse distincte:

 • Maratonul 1 Decembrie ÔÇô 42.195 km
 • Semimaraton ÔÇô 21.1 km
 • Cursa 11.1 km
 • Cursa fotoliilor rulante┬áÔÇô 3.14 km
 • Cursa Cetatenilor Sectorului 3 ÔÇô 3.6 km

Cursele: maraton, semimaraton și cursa 11.1 km vor fi numite în continuare curse competitive.

3.2. Categorii de vârstă

3.2.1. Categoriile de vârstă pentru cursele competitive (maraton, semimaraton, cursa 11,1km):

 • 18 ÔÇô 34 ani (n─âscu╚Ťi ├«ntre 02.12.1984 ╚Öi 01.12.2001) feminin ╚Öi masculin
 • 35 ÔÇô 49 ani (n─âscu╚Ťi ├«ntre 02.12.1969 ╚Öi 01.12.1984) feminin ╚Öi masculin
 • peste 50 ani (n─âscu╚Ťi ├«nainte de 01.12.1969) feminin ╚Öi masculin

3.2.3. Categorii de v├órst─â pentru┬á – cursa Cetatenilor Sector 3 – 3,6 km:

 • Cursa adolescentilor: 12-17 ani (n─âscu╚Ťi ├«ntre 02.12.2001 ╚Öi 01.12.2007) fete ╚Öi baieti
 • +18 ani (n─âscu╚Ťi ├«nainte sau ├«n data de 01.12.2001) feminin ╚Öi masculin

3.3. Traseul de concurs

Traseul de concurs va fi amenajat pe aleile din parc și din din jurul lacului și va fi semnalizat de către organizatori prin garduri, conuri și benzi de delimitare și va fi supravegheat de arbitri de cursa, amplasaţi în diferite puncte ale traseului.

In zona start/sosire traseul va fi securizat prin garduri de delimitare.

Harta traseului poate fi vizualizata aici.

SECŢIUNEA 4. MECANISMUL COMPETIȚIEI

4.1. Eligibilitate

Aceasta competi╚Ťie se adreseaza adolescentilor (12-17 ani) ╚Öi adultilor care se vor ├«ntrece pe trasee stabilite de organizatori ├«n functie de v├órst─â ╚Öi pregatirea participantilor.

Participantii trebuie sa fi implinit 12 ani (pentru cursa adolescentilor) ╚Öi 18 ani (pentru celelalte curse) pana la data desf─â╚Öurarii competi╚Ťiei (inclusiv) ╚Öi sa fie apti din punct de vedere medical pentru acest tip de efort.

4.2. Înscriere

O persoana eligibila conform articolului 4.1 se poate ├«nscrie la una din probele competi╚Ťiei, complet├ónd formularul online de pe site-ul www.maraton1decembrie.ro pana pe data de 23.11.2019. Toate ├«nscrierile nevalidate p├ón─â la sf─âr╚Öitul zilei de 23.11.2019 vor fi anulate. Dup─â aceasta data toate ├«nscrierile nevalidate (pentru care nu s-a efectuat plata) vor fi anulate.┬á

Dup─â aceast─â dat─â, vor mai putea fi valida╚Ťi doar participan╚Ťii din proiectul Educa╚Ťie prin Mi╚Öcare ╚Öi reprezentan╚Ťi ai sponsorilor sau partenerilor no╚Ötri. ├Än limita locurilor ramase disponibile, doritorii se vor putea ├«nscrie la punctul de ridicare a kit-urilor de participare ├«n perioada 28 ÔÇô 30.11.2019. Nu este permisa ├«nscrierea unei persoane la mai multe probe.

In ziua desfășurarii concursului nu se fac înscrieri și nici modificari ale înscrierilor existente (schimbarea numelui participantului, schimbarea cursei etc.).

Numărul înscrierilor este limitat, dupa cum urmează:

Cursa Num─âr maxim de participan╚Ťi
Maratonul 1 Decembrie 200
Semimaraton 400
Cursa 11.1 km 400
Cursa fotoliilor rulante 20
Cursa Cetatenilor Sectorului 3 200

4.3. Taxa de înscriere

Taxele de înscriere sunt detaliate aici.

Taxa se va achita:

 • in contul RO57BACX0000000877267000, deschis la Unicredit Bank, beneficiar Asociatia Club Sportiv Elite Running, CIF

  31333790.

 • online, cu card, pe www.maraton1decembrie.ro

Plata taxei de înscriere se face în momentul înscrierii online sau în maximum 3 (trei) zile lucrătoare de la data completării formularului online. Neplata taxei de participare în termenul stabilit va duce la invalidarea înscrierii, locul de participare al neplătitorului devenind vacant pentru un alt participant.

Membrii activi Ro Club Maraton beneficiaz─â de o reducere de 15 lei la oricare dintre probele competitive, in perioada 26.08 ÔÇô 19.11.2019. Codul de reducere ce trebuie folosit la plata online este trimis pe email de catre Ro Club Maraton. Validarea inscrierilor se va face dupa consultarea listei membrilor cu taxa platita la zi in momentul inscrierii.

4.4. Validarea concuren╚Ťilor ╚Öi ridicarea num─ârului, chip-ului de cronometrare ╚Öi a kit-ului

O persoana care este ├«nscrisa, ├«n condi╚Ťiile articolului 4.2, va trebui sa se prezinte la locul de ridicare a kit-urilor, conform programului evenimentului, pentru ridicarea num─ârului de concurs, a chipului de cronometrare (lipit pe spatele num─ârului pentru participan╚Ťii la cursele competitive) ╚Öi a kit-ului de participare. Pentru a fi validata ╚Öi a ridica cele de mai sus, persoana va prezenta un act de identitate (pa╚Öaport, carte de identitate sau permis de conducere) ╚Öi declara╚Ťia pe proprie r─âspundere semnata.

Declara╚Ťiile pot fi printate ╚Öi semnate dup─â ├«nscrierea online sau vor fi completate ╚Öi semnate la locul de ridicare a kit-ului, ├«nainte de ridicarea acestuia.

Odată ridicate chip-ul de cronometrare (la cursele competitive) și numărul de concurs, concurentul este validat pentru participarea la cursa. numărul și chip-ul nu pot fi transmise unei alte persoane.

Programul ╚Öi detaliile privind ridicarea kiturile de concurs se g─âsesc pe pagina Ridicare kituri. Dup─â ora limita de predare a kiturilor, ridicarea num─ârului de concurs ╚Öi a kit-ului nu mai este permisa, acestea r─âm├ón├ónd la dispozi╚Ťia organizatorului.

Kit-ul de concurs nu se poate trimite prin posta sau curieri.

ATEN╚ÜIE: ├«n ziua concursului vor fi distribuite kit-uri de concurs DOAR c─âtre participan╚Ťii cu domiciliul ├«n afara Municipiului Bucure╚Öti.

4.5. Declaraţia pe propria răspundere

To┼úi concuren┼úii vor completa ╚Öi semna o declara┼úie pe propria raspundere ca sunt ap┼úi din punct de vedere medical pentru a participa la competi╚Ťie.

Participantii adolescenti (12-17 ani) vor fi insotiti la ridicarea kitului de c─âtre un parinte sau un tutore legal care vor trebui sa semneze declaratia pe proprie raspundere pentru adolescentul participant.

4.6. Condi╚Ťii de participare la cursa

Un concurent validat trebuie sa se prezinte la start la locul, în ziua și ora stabilite.

Concuren┼úii vor participa la competi╚Ťie folosind propriul echipament. Echipamentul de alergare trebuie sa fie corespunzator condi╚Ťiilor meteorologice de la ora de desf─â╚Öurare a competi╚Ťiei (inclusiv incal┼úaminte adecvata) ╚Öi decent (sa respecte normele morale).

Recomandam concurenţilor sa poarte tricoul oferit în kit-ul de participare în semn de omagiu pentru Ziua Nationala a Romaniei.

Numerele de concurs se vor amplasa pe echipamentul de alergare, în zona pieptului/abdomenului pe partea din fata, astfel incat sa fie vizibile.

Pentru persoanele cu dizabilit─â╚Ťi locomotorii numerele de concurs se vor amplasa pe partea din fata a echipamentului participantului, ├«n zona pieptului/abdomenului sau pe echipamentul de deplasare astfel incat sa fie vizibile.

Participantul va trebui sa respecte intocmai regulamentul cursei, incluzând regulile de fair-play (vezi Sectiunea 6), traseul cursei (sa treaca prin punctele de control), regulile privind aruncarea gunoaielor, precum și indicatiile persoanelor implicate în organizarea și desfășurarea cursei (comisarilor de cursa, personalului medical, de securitate, paza contra incendiilor). Daca participantul nu respecta, orice persoana implicata în organizarea și desfășurarea cursei, il poate descalifica.

Concurentii trebuie sa-si dozeze efortul în conformitate cu starea proprie de sanatate și pregatirea lor fizica la momentul cursei.

In cazul în care se afla în dificultate (hipo/hiper tensiune, ameteala, deshidratare, orice stare de rau) sau vede un alt alergator aflat în dificultate, orice participant va cere de îndata ajutor doar autoritatilor sau persoanelor implicate în organizarea și desfășurarea cursei.

4.7. Start și limite de timp

  Ora de start Timp limita Loc Start
Maratonul 1 Decembrie 09:00 6h00m Zona START/SOSIRE
Semimaraton 09:05 3h00m Zona START/SOSIRE
Cursa 11.1 km 11:30 1h45m Aleea din spatele ParkLake
Cursa fotoliilor rulante 12:45 1h00m Zona START/SOSIRE
Cursa Cetatenilor Sectorului 3 ÔÇô 3.6 km 13:00 0h40m Zona START/SOSIRE

 

4.8. Stabilirea rezultatelor

La cursele competitive (maraton, semimaraton ╚Öi cros 11.1 km) ╚Öi la Cursa Cet─â╚Ťenilor Sectorului 3, la trecerea liniei de sosire se va cronometra electronic timpul ├«n care fiecare participant va reu┼či sa parcurga ├«ntregul traseul. ÔÇťClasamentul oficialÔÇŁ este alcatuit pe baza ÔÇťtimpului oficialÔÇŁ inregistrat pentru fiecare alergator. ÔÇťTimpul oficialÔÇŁ se masoara din momentul startului oficial (timp 0h00m00s) pana ├«n momentul trecerii liniei de sosire.

La Cursa fotoliilor rulante la sosire se vor înmâna biletele în ordinea sosiri. Cu aceste biletele participantii se vor deplasa la locul de inregistrare a sosirilor. Aici se vor intocmi clasamentele în functie de ordinea sosirilor.

Se vor intocmi clasamente open pentru fiecare cursa:

1) Maratonul 1 Decembrie ÔÇô masculin ╚Öi feminin

2) Semimaraton ÔÇô masculin ╚Öi feminin

3) Cursa ÔÇô 11.1 km ÔÇô masculin ╚Öi feminin

4) Cursa fotoliilor rulante┬áÔÇô 3.14 km ÔÇô masculin ╚Öi feminin

5) Cursa Cetatenilor Sectorului 3 ÔÇô 3.6 km ÔÇô masculin ╚Öi feminin

La cursele competitive individuale (maraton, semimaraton, 11.1 km) se vor face clasamente și pe categorii de vârstă, conform sectiunii 3.2.

4.9. Specificatii tehnice pentru cursa 3.14 km pentru fotolii rulante

Cursa 3.14 km pentru fotolii rulante se adreseaza persoanelor cu dizabilit─â╚Ťi locomotorii care se deplaseaza cu fotolii rulante ╚Öi are startul la ora 12:45.

Fiecare participant va folosi propriul sau scaun cu roti. Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea sa asigure scaune cu roti pentru participarea persoanelor cu dizabilit─â╚Ťi locomotorii.

Toti participantii la cursa trebuie sa poarte pe toata durata cursei casti de protectie certificate (de tipul celor folosite în ciclism). Celor care nu poarta casca de protectie nu li se va permite sa ia startul.

Fiecare participant va purta num─ârul de concurs alocat de organizatori.

Participantii cu dizabilit─â╚Ťi locomotorii ├«n fotolii┬árulante vor avea grija sa se deplaseze ├«n siguranta cand depasesc sau sunt depasiti de ceilalti participanti.

Toti participantii la cursa 3.14 km pentru fotolii rulante trebuie sa termine cursa și sa treaca linia de sosire fara ajutor din partea altor participanti sau a spectatorilor. În cazul în care un participant primeste ajutor, acesta nu este eligibil la podium.

Participantii cu dizabilit─â╚Ťi locomotorii vor primi ajutor doar ├«n situatii de urgenta.

Este de preferat ca fiecare participant la aceasta cursa sa fie insotit de o persoana apropiata care sa-i acorde participantului asistenta ├«n caz de nevoie. ├Än cazul ├«n care un participant nu are posibilitatea sa aib─â ├«nsotitor, acesta se va adresa organizatorilor (cu ceva timp ├«nainte de cursa). Organizatorii se obliga sa ia masuri ca toti participantii (cu dizabilit─â╚Ťi) sa aiba insotitori pe toata durata desf─â╚Öurarii cursei.

CLARIFICARE: Este permisa folosirea echipamentelor de tip hand trikes!

4.10. Retragerea din competi╚Ťie sau neprezentarea

In cazul retragerii din competi╚Ťie sau neprezentarii, rambursarea taxei nu este posibila.

Pentru cei retrasi, kit-ul de concurs va putea fi ridicat doar ├«n perioada de ridicare kituri de la locul de distribuire a kit-urilor (28 ÔÇô 30.11.2019). Dupa aceasta perioada nu se vor mai distribui kit-uri de concurs celor retrasi / neprezentati.

4.11. Modificarea înscrierii

Modificarea unei înregistrări (schimbarea de persoane, trecerea de la o proba la alta) este posibila pana pe data de 18.11.2019 printr-o cerere trimisa pe adresele oficiale din pagina de contact. Orice modificare a înregistrării va fi taxata cu 20 lei.

4.12. Arbitrii de traseu

In diferite puncte ale traseului de alergare vor fi amplasa┼úi arbitri de traseu ce vor purta veste distinctive. Ei vor supraveghea respectarea traseului de c─âtre concuren┼úi ╚Öi vor ├«nregistra trecerile concuren╚Ťilor prin punctele respective. La sf├ór╚Öitul cursei, aceste date vor fi cumulate ╚Öi se va verifica num─ârul de treceri ale fiec─ârui concurent prin punctele de verificare. Dac─â unul dintre concuren┼úi nu a cumulat num─ârul total de treceri prin toate punctele de control, atunci concurentul respectiv va fi descalificat.

Dac─â un arbitru de cursa va observa o tentativa de ÔÇťt─âiereÔÇŁ (scurtare sau abatere) a traseului, concurentul respectiv va fi descalificat.

De asemenea, arbitrii de traseu dau indica╚Ťii ce ╚Ťin de traseu, regulament sau situa╚Ťii de urgenta.

Cursele vor beneficia și de prezenta unor arbitri mobili care se vor deplasa cu biciclete.

4.13. Voluntarii

Cursele vor beneficia de asistenta mai multor voluntari instrui╚Ťi care vor oferi participan╚Ťilor urm─âtoarele:

 • servicii la punctele de alimentare / hidratare
 • ajutor la nevoie
 • indrumare pe traseu
 • interventie ├«n caz de nevoie
 • preventie
 • asigurarea comunic─ârii ├«n caz de urgen╚Ť─â

SECŢIUNEA 5. TITLURI și PREMII

La sosire, to┼úi participan┼úii vor primi medalii de finisher, iar ulterior vor putea descarca de pe website-ul competi╚Ťiei diplome electronice de participare(doar pentru cursele competitive ╚Öi Cursa 3,6 km).

Ocupantii locurilor 1, 2 ╚Öi 3 (open) de la fiecare proba men┼úionata la articolul 3.1 din prezentul regulament, precum ╚Öi primii 3 clasati pentru fiecare categorie de v├órst─â (vezi articolul 3.2) la probele competitive individuale vor primi diplome ╚Öi premii. Participan╚Ťii premia╚Ťi la open nu vor fi ├«n clasamentul pentru categoriile de v├órst─â ╚Öi ca urmare nu vor fi premia╚Ťi la aceste categorii.

Premiile acordate vor consta în produse oferite de către sponsori.

Premiile ce nu sunt ridicate la festivitatea de premiere nu mai pot fi revendicate ulterior și nici nu pot fi trimise prin posta sau curier.

SECTIUNEA 6. FAIR-PLAY

Alergatorii vor avea o atitudine fair-play și vor respecta urmatoarele reguli:

 • vor folosi un limbaj ╚Öi gesturi decente
 • vor manifesta respect fata de alergatori, voluntari, organizatori ╚Öi public
 • vor alerga pe partea dreapta a sensului de alergare

Nerespectarea celor de mai sus atrage descalificarea din competi╚Ťie.

SECTIUNEA 7. Condi╚Ťii ADMINISTRATIVE

7.1. Organizare

Organizarea evenimentului revine RO CLUB MARATON, ├«mpreuna cu partenerii sai, care pun la dispozi╚Ťie arbitrii ╚Öi voluntarii necesari bunei desf─â╚Öur─âri a competi╚Ťiei.

Pe durata desf─â╚Öur─ârii concursului, participan╚Ťii nu pot p─âr─âsi traseul de alergare ╚Öi nici nu il pot schimba, prin scurtare sau alegerea de trasee alternative, respect├ónd ╚Öi culoarul de delimitare trasat de c─âtre organizatori ╚Öi marcat cu banda. Participan┼úii care renun┼úa la cursa pe parcursul alergarii sunt ruga╚Ťi sa se prezinte ├«n zona Start/Sosire pentru a anun┼úa organizatorii despre acest abandon.

7.2. Puncte de hidratare / alimentare

Pe timpul desfășurării curselor vor exista 2 puncte de hidratare / alimentare: unul pe traseul de alergare și unul la sosire.

Acestea vor pune la dispozi╚Ťia alerg─âtorilor: ap─â plat─â ╚Öi b─âutura izotonica, fructe, biscui╚Ťi, ciocolata ╚Öi glucoza.

7.3. Toalete

Toaletele sunt plasate în zona de START/SOSIRE și în anumite puncte ale traseului.

7.4. Siguranta competi╚Ťiei

Traseul de alergare va fi delimitat prin garduri metalice, conuri și banda de demarcare.

Evenimentul va beneficia de:

 • 1 ambulanta cu cadre medicale specializate (├«n apropierea zonei START/SOSIRE)
 • jandarmi si/sau poli╚Ťie local─â
 • voluntari ÔÇô pe tot traseul, ├«n special ├«n zonele cheie ╚Öi ├«n punctele de hidratare, vor fi voluntari instrui╚Ťi ├«mbr─âca╚Ťi cu echipament distinctiv

7.5. Sus╚Ťin─âtori

Eventualii sus╚Ťin─âtori ai participan╚Ťilor (membri de familie, prieteni) pot r─âm├óne ├«n vecin─âtatea traseului, dar ├«n afara rutei de alergare.

7.6. Dispozitii finale

├Än conformitate cu legisla╚Ťia ├«n vigoare, Organizatorii vor face publice numele c├ó╚Ötig─âtorilor ╚Öi premiile acordate ├«n cadrul acestei Competi╚Ťii. Lista c├ó╚Ötig─âtorilor va fi publicata dup─â data de 3 decembrie 2019 pe site-ul www.maraton1decembrie.ro.

Organizatorii se obliga sa respecte prevederile Regulamentului (UE) 679 din 27.04.2016 privind protec╚Ťia persoanelor fizice ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal. Pentru detalii, accesa╚Ťi pagina: http://www.maraton1decembrie.ro/politica-de-confidentialitate/

Concuren╚Ťilor le este interzis─â aruncarea oric─âror resturi sau gunoaie ├«n zona de desf─â╚Öurare a competi╚Ťiei, sub sanc╚Ťiunea descalific─ârii din competi╚Ťie. Ace╚Ötia vor putea folosi fie co╚Öurile de gunoi amplasate ├«n parc, fie sacii menajeri pu╚Öi la dispozi╚Ťie de c─âtre organizatori ├«n zona de start/sosire. Organizatorii vor asigura la terminarea evenimentului eliminarea de╚Öeurilor ╚Öi depunerea acestora ├«n containerele aflate ├«n zona parcului.

Organizatorii ├«╚Öi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament pana la data ├«nceperii competi╚Ťiei cu obligativitatea anun╚Ť─ârii modific─ârilor intervenite pe site ╚Öi la locul de desf─â╚Öurare a competi╚Ťiei.

Pentru a contacta organizatorii, trimite╚Ťi email c─âtre: register@maraton1decembrie.ro